Η ANDREAS STIHL AG & Co. KG σάς ευχαριστεί για την επίσκεψή σας σ’ αυτές τις ιστοσελίδες και για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την επιχείρηση και τα προϊόντα μας. Για μας, η προστασία των προσωπικών δεδομένων δεν είναι απλώς μία ακόμη θεωρητική έννοια. Αντιθέτως, δίνουμε μεγάλο βάρος στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Μεταχειριζόμαστε τα δεδομένα σας με πολύ μεγάλη προσοχή και εμπιστευτικότητα, και τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς στο πλαίσιο του ισχύοντος νόμου περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Προσωπικά δεδομένα
Όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας, αποθηκεύονται στο σύστημά μας το όνομα του παροχέα των διαδικτυακών υπηρεσιών (ISP) που χρησιμοποιείτε, η ιστοσελίδα από την οποία προέρχεστε, οι σελίδες που επισκέπτεστε στον διαδικτυακό μας τόπο, καθώς και η ημερομηνία και η διάρκεια της επίσκεψής σας. Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται για στατιστικές αναλύσεις.

Οι ιστοσελίδες της ANDREAS STIHL AG & Co. KG χρησιμοποιούν «cookies» και ενεργά στοιχεία όπως π.χ. JavaScript. Οι τεχνολογίες αυτές μας επιτρέπουν να προσαρμόσουμε τις ιστοσελίδες μας καλύτερα στις ανάγκες των επισκεπτών. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λήψη των cookies και την εκτέλεση ενεργών στοιχείων με κατάλληλες ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης (browser) που χρησιμοποιείτε. Αυτό μπορεί ωστόσο να έχει ως συνέπεια να μην εκτελούνται ορισμένες λειτουργίες των ιστοσελίδων μας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, π.χ. για on-line αιτήσεις πρόσληψης ή για την παραγγελία έντυπου υλικού, χρειαζόμαστε ορισμένα προσωπικά σας δεδομένα για να είναι δυνατή η προώθηση της αίτησης ή παραγγελίας σας. Η συμπλήρωση των σχετικών εντύπων είναι εντελώς προαιρετική. Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται πάντοτε μόνο στον βαθμό που είναι απαραίτητος για τον εκάστοτε σκοπό. Εάν κριθεί απαραίτητο, τα δεδομένα σας μπορεί να διανεμηθούν εντός του Ομίλου STIHL.

Προστασία προσωπικών δεδομένων
Η ANDREAS STIHL AG & Co. KG λαμβάνει τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων σας από αλλοίωση, απώλεια, παράνομη πρόσβαση ή παράνομη μετάδοση.

Διόρθωση και πληροφορίες
Αν τα προσωπικά σας στοιχεία αλλάξουν ή για κάποιον λόγο δεν είναι σωστά αποθηκευμένα στο σύστημά μας, θα είναι χαρά μας να τα διορθώσουμε. Αν το ζητήσετε, θα σας ενημερώσουμε για τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο σύστημά μας. Για το θέμα αυτό, όπως και για κάθε άλλη απορία σας σχετικά με την προστασία των δεδομένων, η ANDREAS STIHL AG & Co. KG είναι πρόθυμη να σας δώσει πληροφορίες. Απλά στείλτε μας την ερώτησή σας σε ένα e-mail με θέμα «Προστασία δεδομένων», στη διεύθυνση  info@stihl.gr.